Bröllopstårta

Vi hjälper dig med den perfekta tårtan till ditt bröllop! Vi erbjuder fem olika grundutföranden, fyra standardutföranden och en enklare variant.

Standard bröllopstårta
Du väljer något av våra grundutföranden och tårtställning. Därefter kan du välja färg, dekorationer och fyllning.

Pris: 90 kr per bit. I priset ingår tårta, dekorationer samt hyra av tårtställning och leveransbox vid behov.

Enklare bröllopstårta
Du kan välja mellan Operatårtan, Hallonmoussetårtan eller Karl Gustav och få den klädd med vit marsipan, tre röda rosor och tre gröna blad per tårta och ett standard brudpar. Ingen annan fyllning eller dekor kan beställas.

Pris: 60 kr per bit.

Att tänka på

Kontakta oss i god tid innan bröllopet för att se om vi har möjlighet att hjälpa er. Vi är ofta fullbokade så kontakta oss gärna flera veckor innan bröllopet.

Det är bra om ni redan nu vet storlek på tårtan och vilken tårtställning ni vill ha. Vi har ett begränsat antal av varje tårtställning så först till kvarn gäller.

Senast fem dagar innan bröllopet behöver vi veta exakt antal personer.

Tårtställningen måste lämnas tillbaka till oss senast måndagen veckan efter bröllopet för att inte riskera att brudparet helgen efter ska stå utan bröllopstårta.

Beställning & hämtning

Beställning
Vi behöver er beställning senast 7 arbetsdagar före önskat datum, men vi försöker givetvis hjälpa er om ni är ute i sista minuten. Alla beställningar hanteras av Marita och ska mailas till marita@konditoriamarant.se.

Avbokning
Avbokning av hela tårtan senare än 3 dagar innan hämtning, debiteras med 20% av totalkostnaden.

Tårtställningar & boxar
Tårtställning & boxar samt övrig hyrd/lånad utrustning returneras av kunden senast måndag påföljande vecka. Depositionsavgift tas på hyrd ställning/transportbox.

Betalningsvillkor
Betalning sker i samband med hämtning, alternativt insatt/bokfört på vårt konto senast 2 bankdagar innan hämtning.
För företag gäller 30 dagar netto faktura efter sedvanlig kreditprövning.

Hämtning
Ni kan hämta er beställning hos oss på Eskilstunavägen 5 i Torshälla. Transportboxar finns att låna vid behov. Alla beställningar måste hämtas i butik. Vi kan tyvärr inte leverera beställningen till bröllopet.

Grundutföranden

Enkel bröllopstårta

Standard bröllopstårta nr 1

Standard bröllopstårta nr 2

Standard bröllopstårta nr 3

Standard bröllopstårta nr 4